Címlap Hírek Tisztelt Szülők!
Tisztelt Szülők! PDF Nyomtatás E-mail
2020. augusztus 26. szerda, 05:36

A 2020/2021-es tanév tanévnyitó ünnepsége 2020. augusztus 31-én 18 órától lesz az iskola udvarán. Ezen ünnepség keretében szeretnénk kiosztani a 2019/2020-as tanév végén elmaradt jutalmakat is.

Szeptember 1-én csak az első három órát tartjuk meg, a gyerekek ekkor kapják meg a tankönyveket, az órarendet és a járványhelyzettel kapcsolatos szabályokkal is megismerkednek. Intézményi étkeztetés még nem lesz. Kb. fél-háromnegyed 11 körül végeznek a gyerekek. A bejáró tanulók számára felügyeletet biztosítunk az autóbuszok indulásáig, de a hazautazás természetesen egyénileg is megoldható.

Az étkezés szeptember 2-án kezdődik. Akik visszahozzák az étkezési nyilatkozatot szeptember 1-ig, ők már részt vehetnek az intézményi étkezésben szerdától. Arra biztatunk mindenkit, hogy a délutáni foglalkozásokkal (napközi, tanulószoba, énekkar, stb.) és az étkezéssel kapcsolatos nyilatkozatokat lehetőleg augusztus 31-ig juttassák el az iskolába. Akinek nincs nyilatkozata, az bármikor hozzájuthat az iskolában, de a nyilatkozatokat feltöltjük az iskola honlapjára is.

 

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld