Címlap Hírek Emléknap
Emléknap PDF Nyomtatás E-mail
2016. október 07. péntek, 18:18

Tisztelt Szülők!

2016. október 15-én tartjuk iskolánk névadójának, Bene Józsefnek emléknapját. Ez a nap egyben az első tanítás nélküli napunk is a tanév folyamán. Ezen a napon tanítási órák és délutáni foglalkozások nem lesznek. A gyerekeknek 8 órára kell érkezniük. A délelőtt folyamán ünnepséget tartunk, és kiállítást rendezünk.
Azok a gyerekek, akik részt vesznek az intézményi étkezésben, csak tízórait kapnak, ebédet és uzsonnát nem.
A püspökhatvani gyerekek 11 óra után mehetnek haza, a Galgagyörkről bejárók a 11:38-kor, az Acsáról és Csővárról bejárók a 12:32-kor induló busszal mehetnek haza. A buszok indulásáig felügyeletet biztosítunk a gyermekek számára.
Kérjük, hogy a gyerekek ezen a napon ünnepi öltözetben jelenjenek meg.
Egyúttal tájékoztatjuk a szülőket, hogy október 15-én délután 14 órától az Eszterlánc Egységes Óvoda és Bölcsőde szüreti felvonulást rendez a településen, ahová várják az általános iskolásokat is (akinek van, azt népviseletbe öltözve). A program 14 órakor kezdődik a Szabadidőparkban. A további programokkal kapcsolatban az óvoda ad tájékoztatást. Ezen a rendezvényen a tanulók és szülők egyénileg vehetnek részt.
Az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeiről való megemlékezés október 21-én lesz az iskolában. A községi ünnepély ugyanezen a napon 16.30-kor lesz az ’56-os emlékműnél. Az őszi szünet november 2-tól november 4-ig tart. A szünet előtti utolsó nap október 28. (péntek), a szünet utáni első tanítási nap november 7. (hétfő).

 

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld